Thursday, July 19, 2012

WEI - ver(tegen)woordiging : Ja / Nee

Ik vind het pretentieus dat iemand namens mij of een ander kan spreken
door het gebruik van “wij”

Behandelingsnotie
JeuKS' gaat uit van een zogeheten KIN-autoriteit met kwaliteit WIND in DreamSpell;
dit werd getransiteerd via MAYA Tzolkin tot een WIND kwaliteit in KweakSpell,
een systeem in autodidactisch ei-gen-beheer met kosmisch bereik,
De dynamische essentie intentie werd hierbij getransmuteerd naar integriteit.
Als notie brengt red'acteur aan dat er resonante is op grondwater
met een effect dat aanschouwd kan worden in complexe graancirkels met sleutelgeving.

Na minimaal een nacht contemplatie op de stelling boven kwamen minimaal 2 comments op in de commentaarsectie; deze dienen als orientatiekader voor "wie waagt, die daagt"

"Plan van Aanpak"
JeuKS kwalificeert de stelling als een opmaat om het heikele punt van de vertegenwoordiging van mensen via andere mensen te bespreken in dit artikel met een analyserend karakter met oplossende vermogens en passant in de tekst aangebracht. Het schijnt in  de democratie tot nu toe / tot 2012 zo te zijn dat het banier "Je Maintiendrai" meer volgzaam was dan "Nous Maintiendrons".
Vergelijk je de twee duale uitgangspunten met soep dan bestaat de soep uit kruiden als "nous"/ik en specerijen als "je"/ik ... echter er is geen soep want het water is niet gearticuleerd als verbindende grondstof ... Ergo Water als Grondstof is een valide Grond te redeneren met anderen.

Om een kader te scheppen ter behandeling gaat JeuKS hier uit van 2 parameters in hun 2 dualen die samen 4 combinaties vormen als nuchtere velden voor dialoog en vervolgens zich op de stelling.
( deelname in anderstaal is vrij in aanbod van zins-vensters )

De 2 parameters zijn bewustzijn en bekwaamheid;
de benutte paradoxen zijn onbewustzijn en onbekwaamheid

De 4 combinaties in min of meer tijdvolgordelijke stroom vanaf kindstadium

onbewust bekwaam
onbewust onbekwaam
bewust bekwaam
bewust onbekwaam

  1. de baby komt uit de moeder en start zelf te ademen - we vooronderstellen dit als een onbewuste handeling die bekwaam wordt uitgevoerd; de bewust bekwame moeder leidt de baby tot de borst en de baby begint onbewust bekwaam te drinken. Bewust bekwaam geleide ouders begeleiden het kind tot spraakmakend wezen. Op enig moment wordt het kind zich bewust gemaakt de po te gebruiken bij aandrang etc. Later in het leven komen situaties vor waarbij het wezen verrast kan worden over aanbod en daarbij onbewust bekwaam handelt in relatie tot de geest en intentie van de aanbieder. Soms wordt de bedoeling van de aanbieder an de kaak gesteld met de opgebouwde beschavingsgevoelens van de mens in relatie met de ander.
  2. komt de kleuter op school en later op puberscholen dan is er een zweem van aanwending vanuit de scholen dat de leerling onbekwaam is voorondersteld ter aanwending van scholing. Het voor de hand liggende tussenstadium "bewust onbekwaam" is hier bewust overgeslagen omdat het schaarse momenten zijn die snel omslaan tot leereffect met als gevolg het derde stadium.
  3. dit is het stadium van de vakman die daartoe wordt genodigd door werkgevers, werknemers en ook vanuit het veld van samenleven ter opstart van een eigen toko; soms [ plagiaat plegend op / geïnspireerd door ] andere branchegenoten en oop pionierend op nieuw "braak liggend en potentieel vruchtbaar" terrein. Een sier met academische titel nut mensen die een zekere schoolprestatie hebben geleverd. Zijn mogen die titel voeren indien zij daar nut bij ervaren "ter verleiding" van anderen om hun diensten -veelal- tegen ruilmiddel te benutten. Een voorbeeld is de titel mr / meester in de rechten , die verplicht is in te zetten voor mensen die als rechter optreden in geschillen. Die vaklieden treden meesterlijk op hetgeen in Nederlandse taal op EEN wijze is te verstaan door de bevragende cliënt, de gezagvoerder die gezag wordt verleend bij enige uitspraak met handtekening van de enige vakman.
  4. Eerder werd vermeld in 2) dat het bewust onbekwame een flits is tijdens een leerproces; je doet het een keer onbekwaam en dan leer je het zien tot bekwamere verhandeling in volgende vergelijkbare situatie. Categorie 4 is van toepassing op het perverterende leven waarbij mensen andere mensen zien als persmateriaal om hun gewin te maken. Dit is nimmer de bedoeling geweest voor maatschappelijke actoren in een samenleving met grondstoffelijk quantum zoals water.
...
(hierna de verdere behandeling  van de stelling ter vrij aanbod, incl. bedplassers ;-)

...

(( hiertoe enige rust en pas op de plaats ingelast met kansen voor tipgevers  ))


Nettiquette ("Eerasmusrug 2012" - express zonder B!)
aangezien de bron rijkelijk wordt voorzien vanuit het voorzienende koninkrijk is alle overbrenging van teksten toegestaan als mede manipulatie van teksten tot verhandelingen van enig andere bron. JeuKS past er voor om adviezen of raadgevingen te signaleren als zelfreflectie voor andere autonome posten in authentieke sferen met ei-gen bedoelingen en consent.

2 comments:

  1. Is 'mU' ook een optie?

    Er zit zoveel in die ene stelling...
    Het kan pretentieus zijn als iemand namens mij kan spreken door het gebruik van 'wij'. De vraag is, of hij ook namens mij spreekt door het gebruik van 'wij', dan wel een uitnodiging meegeeft.

    Als ik 'wij' lees of gebruik, dan heb ik het over een mening en anderen die zich hiertoe aangetrokken voelen, en eenzelfde mening delen.

    Dan is dat geen pretentie, maar gewoon een uitnodiging tot...
    En misschien wel een appèl om het ook eens te bekijken vanuit die visie, en na te gaan wat het bij de ander verklankt.

    Vindt hij/zij overeenkomsten, of juist helemaal niet.
    En heeft hij/zij dan begrip dat de verscheidenheid in meningen, en kan hij/zij de conversatie dan bekijken vanuit die verscheidenheid.
    Op dat ogenblik wordt de inhoud belangrijker dan het ik/jij gedoe; gezien de positionering gekend is; en dan kan er een aardige dialoog volgen....

    Ik vind de stelling wat vreemd, alsof er een automatische identificatie is met het woordje 'wij'.

    Ik schenk je 'mu' als antwoord.

    ReplyDelete
    Replies
    1. beste Mieke, ik ken het antwoord "MU" het eerst nadat Janneke mij een prachtig boek over Antopn Heyboer schonk.
      Hij gebruikte tevens die antwoord voor vragen die telkens in het verkeerde vakje vielen bij de bevrtager omdat hij de context wisselde naar eigen inzicht zonder de bevraagde ervan op de hoogte te stellen.

      Antwoorden als "Ja , mits" en "Nee, tenzij" stellen de "conditio interminis" waarbij uiteindelijk de bevrager zelf gepulseerd wordt zichzelf te kennen te geven op zijn zoektocht.

      Als integraal onderlegd functionaris ben ik niet zozeer meer et mij zelf bezig maar met erkende heling op de missie in taalaanbod en ook met mantra's en doorbrekende scenes. Dat die doorbrekende scenes bij kandidaten "vuil uitbrengen" is slechts te beschouwen als een goed teken dat het lichaam zich schoont. Dat de braker dit zelf nog niet gewaar is behoeft een vertederende omgeving / omleving die hem/haar geruststellen op de aardbron.

      Dank je voor je Geschenk, ik heb het nu een beetje uitgepakt en be ermee verguld. Het doet mij denken aan Liefke, een snel groeiende hond bij Jacobus ;-)

      Delete